U11 – Po výbornom výkone na sobotných zápasoch opäť dve víťazstvá Pezinka – nad Sereďou a Stupavou

Po dlhšom čase sme v telocvični na ZŠ Kupeckého v Pezinku hostili súťažný turnaj súťaže mladších minižiakov U11. Po výbornom kolektívnom výkone pod skvelým vedením trénera Vlada Čechoviča zvíťazil náš tím nad družstvom BK Lokomotíva Sereď 35:9 a následne aj nad tímom MIBA Stupava s výsledkom 48:14.

Vyjadrenie trénera Vlada Čechoviča k sobotňajším zápasom:

“Ďakujem dnes za skvelú atmosféru: pánovi Valašíkovi za zápis, ostatným rodičom za pomoc pri príprave telocvične a povzbudzovanie. Matúšovi Bendžákovi za prvý bod (ak sa nemýlim). Gabike k meninám a fantastickému prerodu na driblijúcu a ešte lepšie brániacu hráčku. Oliverovi Debnárovi za obranu a veeeľa vybojovaných lôpt, Tobiasovi za doskoky a tvrdú prácu pod oboma košmi, Ondrejovi Chalmovskému za rozdeľovanie hráčov a tvrdú robotu na ihrisku. Samozejme, že aj všetci ostatní si zaslúžia pochvalu, tiež prispeli svojím odhodlaním k peknému sobotnému popoludniu. V druhom zápase to začínalo mať charakter kolektívneho výkonu aj v útoku a mohli sa tešiť z tvorby hry aj viacerí… Máme na čom stavať a zvyšovať nároky. Ďakujem všetkým.”

P.S. veľmi nás mrzí, že akurát pri krásnej trojke Ondreja Slašťana po perfektnej kombinácii prihrávok všetkých hráčov na palubovke (Ondrej Chalmovský, Michal Potančok, Tobias Podstrelenec a Matej Gloznek), na konci druhej štvrtiny zápasu proti Stupave zahaprovala technika a tento kôš ako jediný v tomto zápase nieje natočený, všetky ostatné nájdete vo videu. Niekoľko minút po tých jeho dvoch pokusoch o trojku zachytených vo videu nakoniec naozaj tá trojka padla.

Chlapci a dievčatá, boli ste skvelí! Gratulujeme k víťazstvám!

A tu sú zostrihy našich úspešných zakončení. Pre info, videá samozrejme nájdete (ako prvé) na našom youtube kanáli ako aj na našom Facebooku a Instagrame. Ak ste na týchto sieťach, poteší nás ak nám dáte odber (follow), like, občas povzbudzujúci koment či zdieľanie našich príspevkov. To všetko pomáha zviditeľňovať náš klub, jeho aktivity, úspechy a výsledky. Ďakujeme.

A taktiež ak máte možnosť a ešte ste sa nerozhodli, komu venujete 2% (alebo 1 alebo 3) z Vašich daní, budeme vďační, ak to bude práve naše OZ Basketbalový klub Pezinok. Všetky informácie k tomu nájdete v tomto článku.

A tiež dopĺňame aj pár fotografií za ktoré ďakujeme Marte Hasovej od pezinských volejbalistiek. Nájdete ich vo väčšej veľkosti aj v galérii.

Väčšie fotografie v galérii.

Foto: Marta Hasová