Všetky 4 sobotňajšie zápasy tímov U11 a U13 sú presunuté.

Je nám to ľúto, ale všetky 4 súťažné zápasy, ktoré sa mali odohrať v sobotu 25.3. boli zrušené resp. budú presunuté na iný termín. Pri zápasoch tímu U11, ktoré sa mali odohrať dopoludnia v bratislavskej Petržalke proti tímu B.S.C. Bratislava je dôvodom zdravotná indispozícia trénera nášho tímu Vlada Čechoviča. Trénerovi prajeme skoré uzdravenie.

Pri zápasoch tímu U13, ktoré sa mali odohrať popoludní vo Vysokej pri Morave (pod taktovkou organizátora, klubu MIBA Stupava) proti tímom MIBA Stupava a Slávia Trnava je dôvodom zrušenia fakt, že organizátor bez nášho vedomia a odsúhlasenia zmenil čas zápasov o niekoľko hodín neskôr a neinformoval nás o tom a následne nebol ochotný sa dohodnúť na náhradnom riešení. Zápas proti tímu Slávia Trnava sa po vzájomnej dohode klubov bude konať v náhradnom termíne, zápas proti MIBA Stupava bude predmetom oficiálnej sťažnosti v rámci SBA, o jej výsledku budeme informovať.

EDIT: V pondelok 27.3.2023 sme absolvovali tel. rozhovor so šéfom klubu MIBA Stupava p. Berkisom.
Vyjadril ľútosť nad celou situáciou, priznal, že pre veľkú vyťaženosť zápasmi v telocvični na nás zabudli, SBA navrhol náš zápas kontumovať v náš prospech, našim rodičom, ktorí boli autami navrhol preplatiť náklady na cestu tam aj späť. Tým pádom je táto udalosť medzi nami uzavretá.