U11 – Mladší minižiaci BK Pezinok sa predstavili v Komárne na finálovom turnaji – majstrovstvách SR

Dnes máme za sebou dva náročné zápasy na Majstrovstvách Slovenska v Komárne a pokračujeme opäť zajtra popoludní, o 14:00 a 16:30 v zápasoch o konečné umiestnenie (7.-9.miesto).

Takto dnešné výkony zhodnotil tréner BK Pezinok U11, Vlado Čechovič: “Oba zápasy nás preverili a siahli sme si na dno svojich síl. Aj keď nám ukázali nemilosrdné zrkadlo našich schopností, iba takéto náročné konfrontácie nám zaručia progres. Každý z hráčov dostal info ako a kde sa má zlepšovať a že to, čo v krajskom ponímaní stačí tu bohužiaľ už nie. Zlepšený výkon bolo badať v súboji s Interom, kde nám ešte takéto skúsenosti chýbajú a preto vďaka za každý náročný zápas. Zajtra sa pokúsime vybojovať ešte lepší výsledok”.

Prvý zápas proti MBA Prievidza skončil reálne našou prehrou 66:14 (oficiálne 55:5) a druhý proti Basketbalový klub Inter Bratislava prehrou 57:23. skončili sme tak v skupine B na poslednom 3. mieste a v zápasoch o umiestnenie sa zajtra stretneme s tímami BK MŠK Žiar nad Hronom a ŠBK Galaxy Košice orange.

Pozrite si zostrih našich akcií tu ako na našom youtube kanáli

a zopár fotografií v našich galériách: