U12 – Tím BK Pezinok U12 sa predstaví po prvý krát vo veľkej športovej hale v Pezinku. Pozývame vás na sobotné domáce zápasy.

Už túto sobotu bude veľký deň pre náš tím BK Pezinok U12. Po prvý krát chlapci zahrajú domáce súťažné zápasy vo vytúženej veľkej športovej hale SOŠ na Komenského. (Minulý rok to kvôli zníženým košom v kategórii U11 ešte nebolo možné). Konečne tak môžeme na ich zápasy pozvať aj širšiu verejnosť, fanúšikov basketbalu v Pezinku, nakoľko kapacita haly je dostatočná a pohodlná.

Pozývame Vás teda, povzbudiť náš skvelý tím starších minižiakov, ktorý sa minulý rok umiestnil na 8. mieste na Majstrovstvách Slovenska, skvele reprezentoval aj mesto Pezinok a je nádejou pre budúcnosť basketbalu v Pezinku.

V aktuálnej sezóne už pod vedením novej trénerskej posily Pavla Lošonského má tím zatiaľ za sebou dva víťazné zápasy a priebežné 3. miesto v tabuľke Západ. V sobotu 11.11. od 13:00 si zmeria sily s mladými basketbalistami zo Serede a zo Senca.

Pozrite si fotografie a video zostrihy z prvých dvoch zápasov tejto sezóny a nalaďte sa na basketbalovú a veríme, že opäť víťaznú náladu – https://www.bkpezinok.sk/…/u12-s-novym-trenerom-hned…/

Sobotný turnaj začína o 13:00 našim zápasom proti BK Lokomotíva Sereď, o 14:15 bude vzájomný zápas našich súperov a o 15:30 sa naši chlapci predstavia proti BK Levy Senec. Vstup je samozrejme voľný. Príďte podporiť aj vy pezinský basketbal a pokúsme sa spoločne vytvoriť peknú basketbalovú divácku atmosféru. S kým sa vidíme?

PS: Potešíme sa, ak túto pozvánku zazdieľate alebo inak posuniete ďalej tomu, kto by mohol mať záujem. Tešíme sa na vás.