U12 – Na domácej pôde v skvelej atmosfére opäť víťazné zápasy

Úžasný basketbalový deň sme mali v sobotu 11.11.2023 v Hale SOŠ na Komenského v Pezinku. Náš tím starších minižiakov BK Pezinok U12 sa predviedol opäť vo výbornom svetle. Pokračoval v sérii víťazných zápasov, a to najskôr víťazstvom nad BK Lokomotíva Sereď U12 s výsledkom 43:29 a neskôr nad Levy Senec U12 s oficiálnym výsledkom 52:2 a priebežne mu patrí 2. miesto v tabuľke ligy starších minižiakov U12 Západ.

Tréner Pavol Lošonský: „Zvládli sme skvele ďalší víkend a tešíme sa z každého víťazstva. Pravda je, že súperi nás moc nepreverili, ale je vidieť že chalani sa zlepšujú a prenášajú to čo sa učíme aj do zápasov. Čaká nás Inter a sám som zvedavý ako sa chalani popasujú z lepším tímom. Máme dva týždne aby sme zamakali a ja verím že uspejeme a potiahneme víťaznú šnúru.“

Po zápasoch v školských telocvičniach hral tím U12 konečne vo vytúženej hale SOŠ a poriadne si to užil. Sme radi, že aj divácka účasť sa rozrastá a na zápasoch bola výborná atmosféra. Prispel tomu najmä komentátor a úžasný rodičovský fanklub. Ďakujeme všetkým, ktorí pri príprave a priebehu zápasov akokoľvek pomohli. Veríme, že po novom roku sa opäť aspoň jeden turnaj odohrá práve tu. Budeme sa potom tešiť aj na vašu návštevu.

Ďalšie zápasy tímu U12 sa budú konať o necelé dva týždne v Bratislave v hale na Domkárskej. V sobotu 25.11. od 10:30 nastúpime v náročnom zápase proti tímu INTER Bratislava U12 a o 12:00 proti tímu ŠINTER BAsket U12. Domáci tím zvykne zápasy aj streamovať, tak si potom skúste naladiť na YT kanál Šinter TV.

Pozrite si zostrih našich akcií a záznamy z live streamu zo zápasu proti Sencu a časť (tretiu 1/4) zo zápasu proti Seredi tu ako aj na našom youtube kanáli

a zopár fotografií v našich galériách: