U12 – Náročné zápasy proti Interu a Šinteru odhalili naše rezervy. Tesná prehra o jeden bod zamrzela.

V sobotu odohrali starší minižiaci BK PEZINOK opäť ďalšie dva súťažné zápasy. Proti silnému tímu z Basketbalový klub Inter Bratislava bojovný výkon našich chalanov žiaľ nestačil na súpera a skončil výsledkom 20:56. Druhý zápas proti domácemu tímu ŠINTER Vrakuňa bol až do úplného konca vyrovnaný a len pár sekúnd a centimetrov nás delilo od víťazstva. Nakoniec žiaľ tiež skončil našou prehrou, tesne o 1 bod, 43:44.

Súperom ďakujeme za skvelé duely a gratulujeme k víťazstvám. Aktuálne nám patrí 3. miesto v tabuľke ligy starších minižiakov U12 Západ. Tréner BK PEZINOK U12 Pavol Lošonský: „Náročný víkend za nami. Pre chalanov ale aj pre mňa ako mladého trénera. Boli veci ktoré sme preniesli z tréningu do zápasu za čo som rád, ale kde sme najviac vyhoreli je „koncentrácia a mentálna odolnosť“ sa držať dohodnutých veci, hlavne pod tlakom a keď sa nedari. Ide sa ďalej, máme na čom pracovať a verím že chalani sa od tohoto víkendu odpichnu smerom dopredu.“

Ďakujeme všetkým rodičom, ktorí merali cestu na zápas a skvelo našich chlapcov povzbudzovali. Ďalšie zápasy tímu U12 sa budú konať o necelé dva týždne v Bratislave na pôde MBK Karlovka Bratislava. Okrem domáceho tímu nás čaká aj náročný súper, líder tabuľky, BSC Bratislava Yellow. Malo by to byť počas víkendu 9-10. decembra, konkrétne časy sledujte na našom webe.

Pozrite si zopár fotografií v našich galériách a nižšie video zostrihy všetkých našich úspešných zásahov: